Σε χρήσιμες αναβαθμίσεις προχώρησε το Gmail. Πλέον θα μπορείτε όταν έχετε περισσότερους από έναν λογαριασμούς να τους βλέπετε ταυτόχρονα σε ένα παράθυρο.
Επιπλέον αν έχετε περισσότερους από έναν ανθρώπους που θέλουν να βλέπουν τον ίδιο λογαριασμό, δεν χρειάζεται να τους δίνετε το δικό σας password.
Το email delegation λειτουργεί κανονικά στο Gmail. Η λειτουργικότητα υπήρχε στους λογαριασμούς Google Apps τώρα είναι διαθέσιμη σε κάθε χρήστη Gmail. Ταυτόχρονα ένα ακόμη update για το Gmail είναι το Restoring Deleted Entries.
Για να δώσετε πρόσβαση σε κάποιον άλλον μέσα από τον λογαριασμό σας στο Gmail, απλά κάνετε επιλογή στο Settings πάνω δεξιά. Στο Accounts tab, θα δείτε ένα νέο τμήμα όπου μπορείτε να διαλέξετε το “grant access to your account,” – “δώσε πρόσβαση στο λογαριασμό σου”.
Θα πάρουν ένα mail επιβεβαίωσης (verification email) και θα μπορούν να δεχτούν ή να αρνηθούν. Μόλις κάνετε αποδοχή στο λογαριασμό σας του νέου λογαριασμού θα μπορείτε να εναλλάσσετε με ένα βελάκι ανάμεσα στο δικό σας account και το.. οικογενειακό!
Κάθε λογαριασμός θα καταλήξει να ανοίγει σε διαφορετικό παράθυρο ή browser tab όταν είστε εγγεγραμμένος στο βασικό σας account. Όταν έρθει μήνυμα στο email B ενώ είστε συνδεδεμένοι στο email A, ένα μήνυμα θα εμφανιστεί “sent by A on behalf of B.” Τόσο απλό!
spnews


Share/Save/Bookmark

1 σχόλια

  1. Greecelands // 20 Δεκεμβρίου 2010 - 7:36 π.μ.  

    Καλη Ημερα Ευχομαι Καλη Εβδομαδα!!

Δημοσίευση σχολίου

.

 aw2
 aw2