aw2


Από το Εστορίλ στον Φίλιπ Αϊλαντ οι όροι αντιστράφηκαν για τους δύο διεκδικητές του τίτλου, καθώς στις ελεύθερες δοκιμές του MotoGP Αυστραλίας 2009 ο Valentino Rossi ήταν εκείνος που ξεκίνησε καλά το τριήμερο και ο Jorge Lorenzo εκείνος που αντιμετώπισε εξαρχής αρκετά προβλήματα.
Οι δύο αναβάτες της Fiat Yamaha έχουν διαφορά 18 βαθμών, υπέρ του V. Rossi, τρεις αγώνες πριν το τέλος της φετινής χρονιάς του MotoGP. Ο "γιατρός" κατάφερε σήμερα να είναι ταχύτερος ακόμα και από τον Casey Stoner, που θεωρείται μεγάλο φαβορί στην πατρίδα του διότι τα χαρακτηριστικά της Ducati GP9 ταιριάζουν με το σχέδιο και τις απαιτήσεις του Φίλιπ Αϊλαντ.
Για την ακρίβεια, ο Ιταλός ήταν εκείνος που ανταποκρίθηκε με μεγαλύτερη (αλλά όχι και απόλυτη) επιτυχία στην αναζήτηση όλων των αναβατών για πρόσφυση του πίσω μέρους της μοτοσικλέτας, σε μια επιφάνεια αρκετά σκονισμένη.
"Πρέπει να βρούμε λίγη περισσότερη πρόσφυση πίσω, που είναι πολύ σημαντική για αυτή την πίστα, αλλά αισθάνομαι αυτοπεποίθηση με τη μοτοσικλέτα και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι", είπε ο Valentino.
in.gr


Bookmark and Share


Share/Save/Bookmark

Δημοσίευση σχολίου

.

 aw2
 aw2