aw2

Πραγματικά η φαντασία των Ιαπώνων έχει ξεπεράσει κάθε όριο! Εδώ και αρκετές εβδομάδες κυκλοφορεί από τις γνωστές εταιρείες Nintendo και Konami παιχνίδι το οποίο προσομοιώνει τις σχέσεις μεταξύ ανδρών και γυναικών.
Στο παιχνίδι Love Plus, κάθε παίκτης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε τρεις γυναίκες, που έχουν τη μορφή ενός manga και να ξεκινήσει μία προσπάθεια για να την κατακτήσει και να την κάνει σύντροφο της ζωής του.
Οι Ιάπωνες παίχτες συζητούν με τη μέλλουσα σύντροφο τους, της προσφέρουν δώρα και λουλούδια, κάνουν σχέδια για το μέλλον και χρησιμοποιούν την ευγένεια τους για να μπορέσουν να βγουν ραντεβού μαζί της. Αν όλα πάνε καλά και ο χαρακτήρας ανταποκριθεί τότε οριστικοποιείται η εικονική σχέση.
Η συνέχεια είναι αρκετά παρόμοια με την πραγματικότητα, φαγητό, ποτό και στο τέλος της βραδιάς χάδια και φιλιά για να τελειώσει όμορφα το ραντεβού.
Βέβαια, το παιχνίδι δεν σταματά εδώ, εάν ένα ζευγάρι ταιριάζει πάρα πολύ μπορεί και να δεθεί με τα δεσμά του γάμου.
Μπορεί να ακούγεται τρελό αλλά ο παίκτης με το ψευδώνυμο Sal9000 παντρεύτηκε πριν μερικές ημέρες την καλή του Nene Anegasaki, χαρακτήρα του παιχνιδιού, σε εκκλησία του Γκουάμ, η μόνη που δέχθηκε να πραγματοποιήσει το μυστήριο παρουσία πολλών διαδικτυακών φίλων τους. (πηγή: tritiopsi.gr)
Bookmark and Share


Share/Save/Bookmark

Δημοσίευση σχολίου

.

 aw2
 aw2