aw2

Επίσημα οδηγός της MacLaren ο Jenson Button

Αναρτήθηκε από Peiratis | 6:35 μ.μ. | , | 0 σχόλια »

Επιβεβαιώθηκαν πλήρως τα βρετανικά μέσα που έκαναν λόγο χθες για την μετακίνηση του Τζένσον Μπάτον στην ΜακΛάρεν.
Η βρετανική ομάδα ανακοίνωσε και επίσημα την συμφωνία της με τον παγκόσμιο πρωταθλητή και για τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι οδηγός της παρέα με τον Λιούις Χάμιλτον.
Έτσι, θα δούμε δύο παγκόσμιους πρωταθλητές να οδηγούν τα μονοθέσια της ΜακΛάρεν στο νέο πρωτάθλημα της Φόρμουλα Ένα κάτι που είχε να γίνει από τη σεζόν 1968 με τους Γκράχαμ Χιλ (1962,1968) και Τζιμ Κλαρκ (1963, 1965) στη Lotus.

Τι δήλωσε ο Μπάτον για την μεταγραφή του:
«Είναι πάντα δύσκολη η απόφαση να αφήνεις μια ομάδα στην οποία βρίσκεσαι για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αλλά η ζωή σημαίνει να βρίσκεις νέες προκλήσεις για τον εαυτό σου. Ετσι παρότι κέρδισα το πρωτάθλημα με την Brawn GP πέρυσι, κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ, πάντα έλεγα ότι θέλω να βάζω συνεχώς νέες προκλήσεις στον εαυτό μου. Για αυτό το λόγο επέλεξα να πάω στην McLaren.
Δεν μπορείς παρά να γοητευτείς από την εκπληκτική ιστορία της ομάδας. Η McLaren συγκαταλέγεται ανάμεσα στους μεγάλους του παγκόσμιου αθλητισμού, με σπουδαία επιτεύγματα και μια μακρά λίστα παλιών πρωταθλητών: ο Φιτιπάλντι, ο Χαντ, ο Λάουντα, ο Προστ, ο Σένα, ο Χάκινεν και βέβαια ο Χάμιλτον, ο νέος team mate μου. Την υποστήριζα από μικρό παιδί και αισθάνομαι απίστευτα που επιτέλους είμαι μέλος της».
sportnet.gr
Bookmark and Share


Share/Save/Bookmark

Δημοσίευση σχολίου

.

 aw2
 aw2