ΤΣΑΙ ΚΟΚΑΣ
Οι μελέτες των διαφόρων πανεπιστημίων έχουν δείξει ότι η κατανάλωση των φύλλων κόκας δεν είναι επικίνδυνη για την υγεία και δεν προκαλεί εθισμό,αντιθέτως είναι μια πολύτιμη πηγή θρεπτικών συστατικών για να σας κράτησει υγιείς. Η κατανάλωση φύλλων κόκας σε τακτική βάση προστατεύει από καρδιαγγειακές παθήσεις, καρκίνο του παχέος εντέρου, φθορά των δοντιών (τεριδόνα). Επίσης το φυτό αυτό δρα κατά :της ναυτίας, κατάθλιψης, παχυσαρκία, υψηλή αρτηριακή πίεση, ασθματική βρογχίτιδα, διαβήτη, στομάχι, προβλήματα του παχέος εντέρου κ.α.
100γρ. κόκας περιέχουν:
Proteine 19,9 gr. Phosphoros 405mg, Potassium 1110mg, Calcium2191mg, Magnesium 911mg, Iron 36mg, Zinc 4,0mg, Boron 24mg, Vitamine alfa+beta carotene 16,6mg,
B1 0,8mg, B3 1,7mg, B6 8,6mg, C 2,0mg, E 53mg, H 0,5mg, Nocotinic Acid 5,0mg
0 σχόλια
Δημοσίευση σχολίου