aw2

#10 "We'd rather go naked than wear fur" campaign
Οι εθελόντριες Joanne Sim, Hannah Shaw και Tracey Glover(από αριστερά προς τα δεξιά)διαμαρτύρονται έξω από ένα κατάστημα της αλυσίδας Burberry στην Ουάσιγκτον κατά της αγοράς ρούχων γούνας στις 26 Ιανουαρίου 2007.¨Προτιμούμε να βγούμε γυμνές , παρά να φορέσουμε γούνα¨ γράφει το πανό και η κυρία που μόλις εξέρχεται του καταστήματος ούτε που τολμά να το κοιτάξει...

#9 The Tax Meat campaign
Μέλη της PETA ντυμένα σαν κοτόπουλο και γουρούνι δηλώνουν την αντίθεσή τους για την επιβολή φόρου στο κρέας έξω από το κεντρικό κτίριο της εφορίας στο Capitol Hill της Ουάσιγκτον στις 19 Οκτωβρίου 2009.¨Οι τεχνικές και μέθοδοι των κτηνοτροφικών μονάδων προκαλούν την αύξηση στην εξάπλωση διάφορων ιώσεων (συμπεριλαμβανομένων του H1N1).¨

#8 Protest against Canada's Annual Seal Hunt
Με στολές που αναπαριστούν φώκιες,μέλη της PETA διακόπτουν την κυκλοφορία σε κεντρική λεωφόρο(Pensylvania avenue) μπροστά από την πρεσβεία του Καναδά στις ΗΠΑ,απαιτώντας να σταματήσει το ετήσιο κυνήγι της φώκιας που λαμβάνει χώρα επίσημα στον Καναδά.

#7 The World Pork Congress Protest
Στις 28 Απριλίου του 2005,στο παγκόσμιο συνέδριο χοιρινού(World Pork Congress) στην China town στην Ουάσιγκτον,η Amber Coon από το Norfolk,βαμμένη με ροζ χρώμα,αναπαριστούσε μέσα σε ένα εικονικό κλουβί τις συνθήκες διαβίωσης των γουρουνιών στις εργοστασιακές φάρμες.

#6 The ceremonial bearskin hats protest
29 Νοεμβρίου του 2007,έξω από την Βρετανική πρεσβεία των ΗΠΑ,μέλη της οργάνωσης βάφονται με τα χρώματα της σημαίας της χώρας τους και λένε όχι στις δολοφονίες της μαύρης Αρκούδας.Το δέρμα τους χρησιμοποιείται για τα παραδοσιακά καπέλα των αντρών της βασιλικής φρουράς της Αγγλίας.

#5 The Running of the Nudes
Μπροστά από την Ισπανική πρεσβεία στις 21 Ιουνίου 2007

#4 The 2004 Fashion Week protest
Το 2004 σοκάρει τους "μοντελίστες" κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας στην Νέα Υόρκη η περιφορά μιας κυρίας έξω από τις σκηνές του Bryant Park κρατώντας ένα ομοίωμα γδαρμένου ζώου.

#3 The Ringling Brothers protest
Μέλη της PETA αψηφούν το κρύο και τη βροχή στην Times Square της Νέας Υόρκης και "φυλακίζονται" σε κλουβιά χωρίς ρούχα ,
διαμαρτυρόμενα για την φυλάκιση των άγριων ζώων του τσίρκου των αδελφών Ringling , το οποίο έδινε παραστάσεις στο Madison Square Garden.

#2 "The Fur Out, Love in" campaign
Το μοντέλο Magali παίρνει μέρος σε μια ημίγυμνη διαμαρτυρία στην Times Square , στις 4 Νοεμβρίου , βοηθώντας την PETA να λανσάρει την καμπάνια "Γούνα έξω,Αγάπη μέσα",για να υπενθυμίσουν στον κόσμο που συγκεντρώθηκε στη Νέας Υόρκη για την εβδομάδα μόδας, πως τα ζώα δεν θα πρέπει να είναι θύματα της μόδας.

#1 National Hot Dog Day
Οι Playmates Jayde Nicole(αριστερά) και Joe Garcia(δεξιά) προσφέρουν "χορτοφαγικά" hot dogs σε μια διοργάνωση της PETA κατά του "εθνικού μήνα hot dog",στο Capitol Hill της Ουάσιγκτον στις 15 Ιουλίου 2009.

[πηγή]
Bookmark and Share


Share/Save/Bookmark

Δημοσίευση σχολίου

.

 aw2
 aw2