aw2

Εκτός απο διακινητής μαριχουάνας ήταν και φανατικός παίκτης του ιντερνικου και διαδικτυακού παιχνιδιού World of Warcraft με εκατομμύρια παίχτες και κυρίως νέους σε όλο τον κόσμο...Αυτο και μόνο το στοιχείο ηταν ικανό να οδηγήσει τις αρχές στην συλληψή του παρ οτι είχε διαφύγει στο Καναδά...
Πάλι καλά να λέτε που την υπόθεση δεν ανέλαβαν οι CSI αγροφύλακες του Χρυσοχοίδη να συλλάβουν τους ιδιοκτήτες της εταιρίας που έχει το παιγνχίδι ... για "εμπορία" ναρκωτικών...Πέρα απο τη πλάκα δείτε το θέμα έχει ενδιαφέρον:
"Οι αρχές της πόλης Κόκομο στην Ινδιάνα, καταζητούσαν τον νεαρό Άλφρεντ Χαϊτάουερ για διακίνηση μαριχουάνας. Μετά από πληροφορία ότι είχε διαφύγει στον Καναδά, ανέκριναν τους συγγενείς του, οι οποίοι, μεταξύ άλλων, είπαν στους αστυνομικούς ότι ο Χαϊτάουερ ήταν φανατικός παίκτης του WoW.Στη συνέχεια με δικαστική εντολή, η Blizzard Entertainment, η εταιρεία που δημιούργησε και διαχειρίζεται το παιχνίδι, υποχρεώθηκε να παράσχει τα στοιχεία πρόσβασης του χρήστη και την IP ταυτότητά του για τη σύνδεση στο διαδίκτυο.Με αυτά τα στοιχεία, ήταν θέμα χρόνου να συλληφθεί. Πράγματι, ο φυγόδικος εντοπίστηκε στην Οτάβα του Καναδά, συνελήφθη από την καναδική αστυνομία και μεταφέρθηκε στις ΗΠΑ."
papatzides
Bookmark and Share


Share/Save/Bookmark

Δημοσίευση σχολίου

.

 aw2
 aw2