aw2

Ο Ken Block που και στο παρελθόν μας έχει δείξει τις ικανότητες του τόσο σε γρήγορη οδήγηση όσο και σε συνθήκες drift (πάντα με ειδικά προετοιμασμένα Subaru STI), αυτή τη φορά υπερβάλλει δημιουργώντας το ταχύτερο ερπυστριοφόρο όχημα!
Πρόκειται για το ένα και μοναδικό Subaru STI τελευταίας γενιάς που προετοιμάστηκε από την Vermont SportsCar και μπορεί να κινηθεί με άνεση σε πίστες του σκι! Οι μετατροπές είναι αρκετές, αφού περιλαμβάνουν νέες αναρτήσεις με μεγαλύτερες διαδρομές, οι οποίες χρησιμοποιούν και αγωνιστικά αμορτισέρ κατηγορίας Group N της EXE-TC. Το κιβώτιο άλλαξε και πλέον χρησιμοποιείται χειροκίνητο 5 σχέσεων της KAPS, με πολύ κοντές σχέσεις.
Ο κινητήρας παραμένει ο τετρακύλινδρος υπερτροφοδοτούμενος των 2,5 λίτρων, όμως με τη βοήθεια της νέας κεντρικής μονάδας MOTEC M800 ECU, η ιπποδύναμη έχει ανέβει στους 400 ίππους με 55 κιλά ροπή.
Το αυτοκίνητο αλλαγές δέχτηκε και στο εσωτερικό αφού έχει τοποθετηθεί roll cage, θερμαινόμενα καθίσματα Recaro, carbon επενδύσεις καθώς και αυτόματο σύστημα πυρόσβεσης.
Τέλος, αυτό που δεν φαίνεται ούτε στη φωτογραφία ούτε στο video είναι το ειδικά διαμορφωμένο έλκηθρο που έχει κατασκευαστεί από fiberglass, με το οποίο ο Ken μπορεί να σύρει πίσω από το STI τέσσερις (θαρραλέους!) snowboarders με τον εξοπλισμό τους!
Τέρμα όμως οι λέξεις, στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να απολαύσετε το Subaru WRX STI TRAX στον φυσικό του χώρο να «οργώνει» το χιόνι...
Τέρμα όμως οι λέξεις, στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να απολαύσετε το Subaru WRX STI TRAX στον φυσικό του χώρο να «οργώνει» το χιόνι...

Bookmark and Share


Share/Save/Bookmark

Δημοσίευση σχολίου

.

 aw2
 aw2