aw2

Αποκάλυψη: Η νέα Alfa Romeo Spider!

Αναρτήθηκε από Peiratis | 6:26 μ.μ. | | 0 σχόλια »

Με την MiTo τα κατάφεραν μια χαρά και γεύονται την εμπορική καρποφορία, το ίδιο αισιόδοξοι ακούγονται και για την Giulietta που θα κάνει πρεμιέρα στη Γενεύη.
Οι Ιταλοί στο groupo σκοπεύουν να επενδύσουν πολύ περισσότερο στο σήμα της Alfa Romeo όπως δήλωσε πρόσφατα ο ίδιος ο Marchionne.
Έτσι, ανάμεσα στα μελλοντικά σχέδια της Alfa Romeo συμπεριλαμβάνεται και η αντικατάσταση της τωρινής Spider από μία γνήσια που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι πισωκίνητη.
Στο πλαίσιο της συνεργασίας τους με την Chrysler (σε συνδυασμό με την στενότερη συνεργασία με τις Maserati και Abarth) οι Ιταλοί στην Alfa εξετάζουν το ενδεχόμενο παραγωγής νέων πλατφόρμων (με την κίνηση πίσω) που θα φιλοξενηθούν στις νέες 159 και 166 καθώς και στις Coupe και Spider εκδόσεις. Η βάση των κινητήρων θα χτιστεί γύρω από τους τετρακύλινδρους τεχνολογίας Multiair ενώ θα υπάρξουν και τετρακίνητες εκδόσεις. Πάντως, χαρακτηριστικό το πόσο μεγάλη βαρύτητα θα δοθεί ανεξάρτητα σε κάθε μοντέλο, είναι το ενδεχόμενο την σχεδίαση της νέας Spider να επιμεληθεί ο Pininfarina, της Coupe ο Bertone και της saloon έκδοσης ο οίκος Giugiaro.
Bookmark and Share


Share/Save/Bookmark

Δημοσίευση σχολίου

.

 aw2
 aw2