aw2

Η οχιά... "παγώνει" το χρόνο!

Αναρτήθηκε από Peiratis | 9:56 π.μ. | , , | 0 σχόλια »

Νεαροί δημιουργοί ισχυρίζονται ότι έχουν παρασκευάσει κρέμα η οποία αν εφαρμοστεί δύο φορές την ημέρα, μπορεί να "παγώσει" το χρόνο. Είναι 100% ασφαλής και λέγεται ότι θα χρησιμοποιηθεί από αστέρια όπως Cheryl Cole, Kate Moss και Victoria Beckham.
Η κρέμα με το δηλητήριο της οχιάς, παγώνει τους μυς του προσώπου και πρόκειται να "βγει" στα καταστήματα σε λίγες μέρες. Η Botox Dubbed θα κοστίζει 125 £. Δοκιμές έδειξαν ότι μετά από μόλις 90 δευτερόλεπτα οι ρυτίδες είναι λιγότερο εμφανείς - με 52 τοις εκατό μείωση μέσα σε 28 ημέρες.
Οι δημιουργοί λένε: "Είναι ασφαλέστερο από το κλασικό botox διότι περιέχει ένα μικρό νευροπεπτίδιο που μιμείται την επίδραση του δηλητηρίου μιας οχιάς, και δεν είναι ενέσιμο σαν το Botox. Ταυτόχρονα μικροσκοπικές φυσαλίδες "εργάζονται" για να απαλύνουν τις γραμμές έκφρασης, ενώ ένας πρωτοποριακός μεταφορέας οξυγόνου που ονομάζεται Fiflow BTX ενισχύει την λάμψη και την ακτινοβολία με απίστευτα αποτελέσματα. Η Botox Dubbed εφαρμόζεται σαν την ενυδατική απλή κρέμα και χαρίζει όπως πιστεύουν στο δέρμα λάμψη και συρρίκνωση των ρυτίδων.
nooz.gr
Bookmark and Share


Share/Save/Bookmark

Δημοσίευση σχολίου

.

 aw2
 aw2