aw2

Πορνοστάρ υποψήφια για Γερουσιαστής

Αναρτήθηκε από Peiratis | 9:18 μ.μ. | | 0 σχόλια »

Ύστερα από την αποκάλυψη ότι το όνομα του Γερουσιαστή της Λουιζιάνας Ντέιβιντ Βίτερ, ήταν στο «τεφτέρι» μιας προαγωγού ιερόδουλων, Αμερικανίδα πορνοστάρ ετοιμάζεται να βάλει υποψηφιότητα για να πάρει τη θέση του στη Γερουσία.
Με πιθανό σλόγκαν «Κάντε έρωτα έντιμα», η Στόρμι Ντάνιελς δήλωσε ότι μπορεί να «διαλύσει» τον Βίτερ, αν ο Ρεπουμπλικανός της αρνηθεί ένα ντιμπέιτ πρόσωπο με πρόσωπο.
Ο κ. Βίτερ, λίγες μέρες πριν, έγινε ρεζίλι, αφού προσωπικά στοιχεία του,δημοσιεύθηκαν σε μία λίστα τηλεφωνικών αρχείων, που κρατούσε η Ντέμπορα Τζιν Πάλφρεϊ, η επονομαζόμενη «Μαντάμ». Πέρυσι το Μάιο, η Πάλφρεϊ αυτοκτόνησε, αφού είχε κριθεί ένοχη ότι διεύθυνε κύκλωμα πορνείας.
Ο Βίτερ παραδέχτηκε ότι διέπραξε...μεγάλη «αμαρτία» και είπε ότι τηλεφώνησε στο γραφείο της «Μαντάμ» πέντε φορές. Τώρα όμως καλείται να αντιμετωπίσει μια πολύ δυνατή, πιθανή του αντίπαλο, που έχει ήδη πολλούς ένθερμους υποστηρικτές.
«Εξεπλάγην από την ενθάρρυνση που λαμβάνω για να είμαι υποψήφια για την εκλογική μάχη της Γερουσίας στη Λουιζιάνα των ΗΠΑ», είπε η πορνοστάρ. Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα The Daily Beast, η Ντάνιελς είπε: «Δεν είχα ποτέ σχέση με την πολιτική προηγουμένως αλλά προφανώς με καλούν στο καθήκον και αν αυτό χρειάζεται, θα το κάνω». Στην περίπτωση που η ξανθιά κοπέλα κερδίσει, δε θα είναι η πρώτη πορνοστάρ που θα μπαίνει στο χώρο της πολιτικής. Η Ιταλίδα πρωταγωνίστρια αισθησιακών ταινιών,Τσιτσιολίνα, εκλέχθηκε στο ιταλικό κοινοβούλιο το 1987.
listonplace
Bookmark and Share


Share/Save/Bookmark

Δημοσίευση σχολίου

.

 aw2
 aw2