aw2

Τα... viagra του Hitler!

Αναρτήθηκε από Peiratis | 11:25 π.μ. | | 0 σχόλια »

Το "βιάγκρα της εποχής" έπαιρνε ο Αδόλφος Χίτλερ για να έχει καλές επιδόσεις στο σεξ, σύμφωνα με νέο βιβλίο που έχει ως θέμα την υγεία του δικτάτορα.
Όπως αναφέρει η Telegraph, το βιβλίο που έχει τίτλο "Ήταν άρρωστος ο Χίτλερ;" βασίστηκε σε ιατρικά έγγραφα και στρατιωτικά ντοκουμέντα που μέχρι πριν λίγα χρόνια ήταν απόρρητα. Οι συγγραφείς του υποστηρίζουν ότι ο Χίτλερ ακολούθησε 82 διαφορετικές φαρμακευτικές αγωγές για όσο είχε την εξουσία στη Γερμανία, μεταξύ των οποίων μία για να αποδίδει καλύτερα στο κρεβάτι.
Το "πρωτόγονο βιάγκρα" ήταν ένα μείγμα διαφόρων ουσιών, δεν επρόκειτο όμως για χάπι, αλλά για ένεση, καθώς ο Χίτλερ είχε φοβία με τα χάπια και ό,τι φάρμακο έπαιρνε, το έπαιρνε σε ενέσιμη μορφή. Οι συγγραφείς μελέτησαν τα αρχεία του γιατρού Θίοντορ Μόρελ, τον οποίο ο στενός συνεργάτης του Χίτλερ, Χέρμαν Γκέρινγκ, ονόμαζε "άρχοντα των ενέσεων του Ράιχ". Σύμφωνα με το βιβλίο, το 1944 ο Μόρελ άρχισε να κάνει ενέσεις που περιείχαν τεστοστερόνη, σπέρμα και ουσίες από αδένες νεαρών... ταύρων.
Ο 55χρονος τότε Χίτλερ, πίστευε ότι αυτό το κοκτέιλ θα του έδινε την απαραίτητη ενέργεια για να ανταποκρίνεται στα καθήκοντά του απέναντι στην ερωμένη του Εύα Μπράουν, η οποία ήταν 32 ετών. Ο Χίτλερ και η Μπράουν παντρεύτηκαν ένα χρόνο αργότερα και την ίδια μέρα αυτοκτόνησαν στο καταφύγιο τους στο Βερολίνο, όταν ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος κρίθηκε οριστικά υπέρ των συμμάχων.
Εκτός από βοήθεια στο σεξ, ο δικτάτορας έκανε ενέσεις οπίου, μεταμφεταμινών, βαρβιτουρικών και πολλών άλλων ουσιών.
mediasoup
Bookmark and Share


Share/Save/Bookmark

Δημοσίευση σχολίου

.

 aw2
 aw2