aw2

Ε, λοιπόν, το είδαμε και αυτό: Οι ηθοποιοί με εμφυτεύματα στήθους ας μην κάνουν καν τον κόπο να περάσουν από ακρόαση για την επόμενη ταινία των "Πειρατών της Καραϊβικής" θα απορρίπτονται.
Μπορεί στις τρεις πρώτες ταινίες της επιτυχημένης σειράς να ίσχυε το αντίθετο, ο σκηνοθέτης της τέταρτης ταινίας όμως, Ρομπ Μάρσαλ (Rob Marshall) έχει ήδη στείλει την ανάλογη παράκληση σε όλους τους ατζέντηδες του Λος Άντζελες, επιμένοντας να κάνουν αίτηση για τους ρόλους της ταινίας μόνο εκείνες οι ηθοποιοί με φυσικά προσόντα!
Οι παραγωγοί του φιλμ δηλώνουν ότι ζητούν "όμορφα, γυμνασμένα μοντέλα. Πρέπει να είναι 18-24 ετών, γύρω στο 1,60 ύψος και να φορούν νούμερο 4 ή 6 στα ρούχα. Πρέπει να έχουν ένα όμορφο κορμί χορεύτριας και φυσικά στήθη. Μην κάνετε αίτηση αν έχετε εμφυτεύματα". Δεν θα μπορούσαν να τα λένε πιο ξεκάθαρα.
Και σε περίπτωση που κάποια κοπέλα με όχι φυσικά κάλλη θεωρήσει ότι η "δουλειά" που έγινε στο μπούστο της είναι τόσο καλή που μπορεί να ξεγελάσει τους υπεύθυνους, ας το ξανασκεφτεί. Ο Μάρσαλ είναι κάθετος, και προειδοποιεί ότι σε κάποια στιγμή της διαδικασίας θα υπάρχει το κομμάτι των "αποκαλυπτηρίων" κατά τη διάρκεια του οποίου οι υποψήφιες θα περάσουν από ειδικά σχεδιασμένα τεστ ώστε να αποδειχτεί του λόγου το αληθές.
Μόνο δύο γυναίκες δεν χρειάζεται να ανησυχούν για αυτή τη δοκιμασία.Η μία είναι η Ισπανίδα Πενέλοπε Κρουζ (Penelope Cruz), η οποία αναλαμβάνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο και για την οποία -προφανώς- δεν ισχύει ο συγκεκριμένος αποκλεισμός και η άλλη είναι η Κίρα Νάιτλι (Keira Knightley) η οποία κρατούσε τον ίδιο ρόλο στις τρεις πρώτες ταινίες.
Τότε βέβαια, ίσχυαν μάλλον οι αντίθετοι όροι για το κάστινγκ. Το ντεκολτέ της Κίρα μάλιστα έχει γίνει θέμα τεράστιων συζητήσεων και φιλονικιών, παλιότερα.
Η ίδια περιγράφει τα κάλλη της ως "σπυράκια" εξαιτίας των εμφανών αναλογιών, ενώ έχει περιγράψει το πώς ειδικοί μακιγιέρ "στην κυριολεξία ζωγράφισαν το μπούστο της" και στη συνέχεια της έδωσαν να φορέσει έναν ειδικό κορσέ που τόνιζε όσο το δυνατό περισσότερο αυτά που είχε.Τώρα όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει και θεωρώντας δεδομένο ότι το κοινό είναι αλλιώς εκπαιδευμένο και έχει τη δυνατότητα να ξεχωρίζει το... ψεύτικο, οι υπεύθυνοι της τέταρτης παραγωγής, προτίμησαν να ακολουθήσουν τη φυσική οδό.
womenonly.gr
Bookmark and Share


Share/Save/Bookmark

Δημοσίευση σχολίου

.

 aw2
 aw2