aw2

Φοβούνται την… Ανάσταση!

Αναρτήθηκε από Peiratis | 10:10 π.μ. | , , | 1 σχόλια »

Αποχή από την Ανάσταση πραγματοποιούν σχεδόν οι μισοί Έλληνες, καθώς φοβούνται τα βεγγαλικά και τις κροτίδες. Σύμφωνα με έρευνα που διεξήγαγε το Πανελλήνιο Κέντρο Οικολογικών Ερευνών, το 48% των ατόμων όλων των ηλικιών προτιμούν τον ασφαλή χώρο του σπιτιού τους για να Τον αναστήσουν, αφού στη σκέψη και μόνο των κροτίδων παθαίνουν... πανικό!
Η αλήθεια είναι πως οι γουρούνες, τα σκορδάκια και οι σφυρίχτρες είναι τα κύρια αίτια που τα ατυχήματα το Πάσχα έχουν την τιμητική τους και έτσι, οι άνθρωποι που επιλέγουν να μην πάνε στην εκκλησία παρέα με τη λαμπάδα τους είναι άκρως δικαιολογημένοι. Πυροτεχνουργοί της ΕΛ. ΑΣ. τονίζουν πως εκρηκτικές ύλες που μπορούν να ανατινάξουν ολόκληρες συνοικίες χρησιμοποιούνται στην κατασκευή πυροτεχνημάτων!
Αξίζει να σημειώσουμε πως τα περισσότερα ατυχήματα «χτυπούν» παιδιά ηλικίας 10-14 ετών, ενώ ο αυτοτραυματισμός είναι η πιο συχνή περίπτωση!
maxaliwtis
Bookmark and Share


Share/Save/Bookmark

1 σχόλια

  1. greeceland // 2 Απριλίου 2010 στις 11:08 π.μ.  

    Μεγαλη Παρασκευη Ημερα Πενθους για την Ορθοδοξια. Η Μουσικη Μεχρι το Μεγαλο Σαββατο 12:00 το Μεσημερι Θα σταματησει απο τα μπλοκς μας. Να Ειστε Κοντα μας, η επικοινωνια θα υπαρχει, ωστοσο η Μουσικη θα αρχισει παλι απο τις 12:00 του μεσημεριου το Μ.Σαββατο που Ειναι η πρωτη Ανασταση Χρονια Πολλα Και Καλα Υγεια και Σοφια σε Ολους!!!!!!

Δημοσίευση σχολίου

.

 aw2
 aw2