Το Ρower Βalance, το «θαυματουργό» μπρασελέ που σχεδιάστηκε το 2006 από τα αδέλφια Τρόι και Τζος Ρονταρμέλ,στο σπίτι τους, στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, καταγγέλλεται τώρα ως «κομπογιαννίτικο» και οδηγείται στα κρατικά αμερικανικά εργαστήρια για περαιτέρω ανάλυση.
Η Επιτροπή Αθέμιτου Ανταγωνισμού των ΗΠΑ (Αntitrust), κατόπιν πολλών καταγγελιών από καταναλωτές που αγόρασαν και φόρεσαν το επίμαχο βραχιόλι, προχώρησε στην απόφαση επανεξέτασης του Ρower Βalance. Η Επιτροπή διέταξε τα δύο αδέλφια να δώσουν εντός 15 ημερών επαρκείς ιατρικές και επιστημονικές αποδείξεις όχι μόνο ότι το βραχιόλι αυτό «προσφέρει ευεξία και δύναμη», αλλά και ότι η χρήση του δεν επιφέρει βλάβες στον οργανισμό.
Το Ρower Βalance βασίζεται στην τεχνολογία Μylar, η οποία βελτιώνει τη δύναμη και την ευελιξία, και επαναφέρει άμεσα την ηλεκτρομαγνητική ισορροπία στο ανθρώπινο σώμα. Το μυστικό, σύμφωνα με τους εμπνευστές του,ενσωματώνεται στο υλικό με το οποίο είναι κατασκευασμένος ο πυρήνας του βραχιολιού, ονόματι Μylar, που βρίσκεται σε αρμονία με τις αρχές της παραδοσιακής κινεζικής ιατρικής.
Το Μylar, το οποίο χρησιμοποιεί και η ΝΑSΑ στην κατασκευή των διαστημικών στολών των αστροναυτών της, έχει δοκιμαστεί με ενεργειακά κύματα σε συγκεκριμένες συχνότητες και θεωρείται ότι βοηθά στη λειτουργία της φυσικής ενεργειακής ροής του σώματος, επιτρέποντας τη μέγιστη απόδοση των ανθρώπινων δυνατοτήτων. Λένε ότι μόλις έρθει σε επαφή με τον ηλεκτρισμό του ανθρώπινου σώματος παρέχει ένα ισχυρό συναίσθημα ευφορίας και σωματικής ρώμης.
Το Ρower Βalance έχει πουλήσει ως σήμερα πάνω από 1 εκατ. κομμάτια στις ΗΠΑ. Το αυθεντικό βραχιόλι κοστίζει 39 ευρώ, ενώ στο εμπόριο κυκλοφορεί και μια φθηνή απομίμηση-«μαϊμού», που κοστίζει 7-8 ευρώ. Έχει κοσμήσει τον καρπό διασήμων, όπως ο ηθοποιός Ρόμπερτ Ντε Νίρο, η πριγκίπισσα Έλενα της Ισπανίας και ο πιλότος της Formula 1 Ρούμπενς Μπαρικέλο.
tileorasi-hellas via kalyterotera


Share/Save/Bookmark

Δημοσίευση σχολίου

.

 aw2
 aw2