aw2

Η αμερικανική εφημερίδα New York Times ανακοίνωσε σήμερα ότι η είσοδος στον ιστότοπό της από την επόμενη χρονιά θα γίνεται επί πληρωμή, μόνο όμως όταν κανείς διαβάζει από έναν συγκεκριμένο αριθμό άρθρων και πάνω.
Ο αριθμός των άρθρων πάνω από τον οποίο οι επισκέπτες θα πρέπει να πληρώνουν για να τα διαβάσουν δεν έχει οριστεί ακόμα, ενώ δωρεάν θα μπορούν να μπαίνουν στον ιστότοπο όσοι είναι ήδη συνδρομητές της έντυπης έκδοσης της εφημερίδας.
«Αυτό θα επιτρέψει στον ιστότοπο NYtimes.com να αποκτήσει μία δεύτερη πηγή εισοδήματος διατηρώντας τις διαφημιστικές του δραστηριότητες», ενώ παράλληλα εγγυάται τη συνέχιση της εμφάνισης των ειδήσεων στις διαδικτυακές μηχανές αναζήτησης, εκτιμά η εφημερίδα.
Ο ιστότοπος των New York Times βρίσκεται στην πρώτη θέση ανάμεσα στους ιστοτόπους εφημερίδων στις ΗΠΑ και ανάμεσα στους πέντε πρώτους ιστότοπους ενημέρωσης, σύμφωνα με το ινστιτούτο Nelson.
Πριν μερικά χρόνια η εφημερίδα New York Times είχε δοκιμάσει να κάνει τον ιστότοπό της επί πληρωμή, αλλά γρήγορα ανακάλεσε αυτή την απόφασή της.
Αυτή την στιγμή η Wall Street Journal, ιδιοκτησίας του ομίλου News Corporation του Ρούπερτ Μέρντοχ και η Newsday είναι οι μόνες μεγάλες αμερικανικές εφημερίδες που έχουν ιστότοπους επί πληρωμή.
tvxs.gr
Bookmark and Share


Share/Save/Bookmark

Δημοσίευση σχολίου

.

 aw2
 aw2