aw2

O Petter Solberg δηλώνει πανέτοιμος για το πρωτάθλημα 2010 που ξεκινά αυτή την εβδομάδα στη Σουηδία. Μάλιστα ο Νορβηγός θα κάνει την 150η του εκκίνηση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ.
Ο Solberg έχει καταφέρει φέτος να εξασφαλίσει όχι μόνο τη συμμετοχή του στο WRC, αλλά και ένα ανταγωνιστικό αυτοκίνητο με το οποίο ελπίζει να επανέλθει στις νίκες. To C4 που αγόρασε είναι προδιαγραφών 2009 και οι πιθανότητες για κάποια καλά αποτελέσματα είναι μεγαλύτερες από ότι πέρσι που έτρεχε με ένα Xsara- αυτοκίνητο παλιάς τεχνολογίας.
Τα νέα χρώματα της ομάδας του Petter Solberg είναι το κόκκινο και το κίτρινο. Ο Νορβηγός δηλώνει πανέτοιμος για τον πρώτο αγώνα αφού έχει προπονηθεί καλά κάνοντας δοκιμές αλλά και κάποια μικρά ράλλυ. «Πιστεύω ότι κάναμε μια πολύ καλή προετοιμασία για το Σουηδικό Ράλλυ. Με το C4 φέτος πιστεύω ότι έχω τη δυνατότητα να πολεμήσω για μια θέση στη γενική κατάταξη. Πιστεύω φέτος ότι είναι μια χρονιά που επιτέλους μου δίνεται η ευκαιρία να επανέλθω στις πρώτες θέσεις γιατί έχω τον κατάλληλο εξοπλισμό για αυτό»
zougla
Bookmark and Share


Share/Save/Bookmark

Δημοσίευση σχολίου

.

 aw2
 aw2