aw2

Μαγική η Rihanna χθες! (video)

Αναρτήθηκε από the_traveller | 10:59 π.μ. | , , | 0 σχόλια »

To Mediasoup πήγε στην εκπληκτική συναυλία της Rihanna.
H Rihanna η 'Diva της R&Β' ήρθε στην χώρα μας για μία μοναδική συναυλία, την οποία παρακολούθησαν πάνω από 7.000 θεατές.
Την βραδιά άνοιξαν οι Vegas. Το νεανικό συγκρότημα ξεσήκωσε το κοινό, τραγουδώντας δικές του επιτυχίες και όχι μόνο. Οι Vegas βγήκαν στην σκηνή κατά τις 8.30μμ με το 'Τους Πονάει'. Τραγούδησαν ελληνικές αλλά και ξένες επιτυχίες καθώς και το νέο τους τραγούδι 'Μη Σταματάς'.
Μετά από λίγη ώρα μπήκε στο Στάδιο ένα μαύρο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η Rihanna. Λίγα λεπτά μετά η Rihanna βγήκε στην σκηνή τραγουδώντας...το 'Hard'. Η φωνή της ήταν τέλεια, όπως την ακούς στο cd ακριβώς. Το μόνο που με στεναχώρησε στην RiRi, είναι ότι ενώ χορεύει πολύ ωραία, δεν μας το έδειξε παρά μόνο σε ένα τραγούδι. Η Rihanna πηγαινοερχόταν στην σκηνή ασταμάτητα γεμάτη ενέργεια για να ευχαριστήσει όλους τους θαυμαστές της. Στην συναυλία ακούσαμε όλα τα τραγούδια της RiRi. Από την πρώτη της μεγάλη επιτυχία, Pon De Replay, μέχρι το τελευταίο της single 'Rockstar 101' εκτός απ' το 'Russian Roulette'.
Η ερμηνεία της στις μπαλάντες ήταν μαγευτική, τις ευχαριστηθήκαμε με το παραπάνω. Οι μόνες στιλιστικές αλλαγές που έκανε η 22χρονη τραγουδίστρια ήταν στις μπότες που φορούσε. Τρία ζευγάρια μπότες άλλαξε. Στο τελευταίο τραγούδι του σόου, το Umbrella, o κόσμος άνοιξε στις ομπρέλες και τραγουδούσε “Ela, Ε, Ε, E, E.” (το Ε είναι το σήμα κατατεθέν της) ενώ έπεφτε βροχή από κόκκινα κομφετί και κορδέλες.
Το παρόν στην συναυλία της Rihanna έδωσε σύσσωμη η ελληνική showbiΖΖΖΖ. Με μία γρήγορη ματιά είδα δημοσιογράφους, ηθοποιούς αλλά και τραγουδιστές.
Ήταν μια πάρα πολύ καλή διοργάνωση, αλλά σαν την συναυλία της Beyonce δεν ήταν, όσο αντικειμενικός και αν είμαι. Η Βeyonce είναι κλάσης ανώτερη από την Rihanna -χωρίς παρεξήγηση. Θέλω να ευχαριστήσω τις ταξιθέτριες που ήταν πολύ φιλικές και καλές, όχι μόνο με εμάς, αλλά με όλους.
Δεν μας έφτασε όμως, δεν την χορτάσαμε, θέλαμε κι άλλο. Ελπίζω ο Ντέμης να μας φέρει και την Lady GaGa.


mediasoup


Share/Save/Bookmark

Δημοσίευση σχολίου

.

 aw2
 aw2